21 de juliol 2009

L'OFERTA I LA DEMANDA

.
.

AQUESTA ÉS LA VIA, L'ITINERARI EN TARONJA ÉS EL
RECORREGUT DE LA VIA EN AQUELL TRAM JO LA VAIG
FER PER UNA FISSURA PER QUE PREFEREIXO LES FISURES
A L'ADDERÈNCIA, I A MÉS EM VA SEMBLAR MÉS INTERSSANT
QUE HI FAREM!!!
.
Bon nom per una via d'escalada en els temps en que vivim.
.
Aquest cop en Jordi Martinez, l'Alex, en Rovira i jo (Carles Sartó) ens hem escapat fins a la vall de Boí a escalar en roca.
.
Ben decidits vam marxar feliços cap al nostre objectiu. El dissabte ens vam estar llimant els dits a l'adderència del granit de a sobre la presa de Cavallers.
I després de sopar i fer un vibac en una jungla de mosquits que picaven a travessant-te la roba, i d'esmorçar una miqueta amb la fresqueta del matí de diumenge, vam carregar-nos a sobre tot el material i ens vam posar en marxa, calia fer una aproximació d'un parell d'hores per fer una via de 150m i V+ de grau a les parets del sector tobogan (a l'altre banda de l'estany on hi és el refugi Ventosa i Calvell) a fer la via anomenada L'OFERTA I LA DEMANDA.
.
Interessant via on posar a prova l'adderència dels peus de gat, hi ha poques assegurances (tres paravolts en llargs d'aproximadament 50m), així doncs sempre va bé dur un joc de tascons i alguns friends, tot i que al llargs de IV que són "d'adderència total", no podreu posar res, és una qüestió de valor i a fer metres.
.
Al final la vieta em va sorprendre i va ser molt més interessant del que m'esperava, així que sens dubte us la recomano. A més, és molt agradable escalar en aquell entorn envoltat de grans cims que fan que gaudeixis totalment del paisatge, quan ja t'has lligat a les reunions.
.

...
EN JORDI MARTINEZ.........................L'ALEX
.
...
EN ROVIRA.................................I JO (CARLES SARTÓ)
.
.
.
.....ANIMEU-VOS!!!

2 comentaris:

Buscador d'Indrets. ha dit...

felicitats per la via!!! però us vau perdre un bany, jejeje!!!!

CARLES ha dit...

SI, QUINA LLÀSTIMA...
PERÒ ÉS QUE COSTA DE MOURE ALS SANTACOLOMINS....HAHAHAAHAHAAH!!!