18 de maig 2010

Morera de Montsant


El diumenge vam fer l'excursió a la Morera de Montsant. Ens aixequem primerenc i a les nou començàvem la caminada amb un dia clar però fred i Ventós. En la primera pujada el fred se li va anar a més d'un i el vent es va calma a l'abric de la muntanya.

Passem pel Grau dels Barrots, un pas molt bonic que té diversos al·licients. Continuem a mitjan vessant amb unes vistes aèries impressionant, passant per el Balcó del Priorat fins a arribar dalt del tot, La Serra Major.

Ens dirigim amb bon ànim cap a la Roca Corbatera, no sense abans voler posar en dificultats a algun personatge passant-lo pel Pas del Gat, un pas entre dues roques sense cap perill però estret-estret. Després d'aquest pas una grata vista, una família de senglars d'uns nou membres i dues generacions.

Per fi Roca Corbatera, on es va fer la foto del grup i drets a la Cova del Meloner a menjar que havia fam. Aquí, després d'omplir la panxa es va fer un poc d'exercici de tir al blanc a força de projectils de pedra. No se qui va guanya però almenys, ningú va perdre res.

Seguidament ens endinsem en les profunditats de la Cova Santa a "curiosear" una estona. Ens vam engegar ràpidament ja que havia simpatitzants del Barça que no l'hi volien perdre. Ens dirigim per La Roquera dels Grèvols cap al Grau del Carabassal, tram equipat i entretingut abans d'agafar el camí de tornada al pàrquing i amb unes vistes precioses, com en tota la ruta la qual no té desaprofitament.

I volta a casa, sans i contents ja que havíem passat un bon dia i podríem gaudir de la victòria del Barça.

Mes fotos a : http://picasaweb.google.es/jcarmelo44/MoreraDeMontsant?feat=directlink

Carmelo.


2 comentaris:

CARLES ha dit...

UNA BONA COLLA DE PIRATES, EH!!!
MOLT GUAPES LES FOTOS. AQUEST ANY EL MONTSANT ESTÀ GUAPISSIM AMB TANTA PLUJA. I EL DIA QUE HEU TINGUT... FANTÀSTIC, QUINA SORT!!!

papallopis ha dit...

quanta foto bona!!!!!! i fins i tot caminàveu........