22 de desembre 2010

Entre tots n’hem fet 30!

.
El 13 i 14 de novembre vam celebrar la Castanyada 2010 a Cal Candi, a Vilada. Entre socis, sòcies i simpatitzants n’érem 80 de colla. Déu n’hi do!

Com ja és tradicional, va ser un cap de setmana de multi-activitats, amb escalada, caiac i excursionisme, amb festa inclosa.

I és que a la nit, la colla jove del centre van preparar una gimcana per fer-nos participar a tots i riure una mica. Un petit contratemps, però, va fer que part de l’activitat s’ajornés fins l’endemà, abans de dinar. Va ser llavors, doncs, que la cosa va continuar i tots ens ho vam passar d’allò més bé.

El millor de tot va ser la gran sorpresa que ens havien preparat per fer acabar l’activitat: un gran trencaclosques que entre tots havíem de muntar, format per un recull de fotos de tots aquests 30 anys juntament amb els noms dels socis i sòcies, escrits a mà, i que portava per títol: “Entre tots n’hem fet 30”

Com a final de festa un gran pastís de tres pisos, fet de cartró i cobert de llaminadures, perquè poguessin gaudir-ne també els més petits. La festa va acabar amb els forts aplaudiments i moltes felicitacions als organitzadors, la colla jove.

Tot plegat, amanit amb un bon ambient i moltes ganes de passar-s’ho bé.

1 comentari:

Baldiri ha dit...

Ara 30 més!
Felicitats als organitzadors de la gimcana.