18 de novembre 2008

CASTANYADA '08

.
..
ENFRONTANT-NOS AL REPTE ESCOLLIT AMB OPTIMISME I ALEGRIA


................
EL MESTRE FERRAN ESCALANT ............................EL DAVID ASSEGURANT
.
Un altre cop ens vam reunir per celebrar la castanyada a la nostra manera particular, com l'any passat hem optat per anar a Vilanova de Prades, passant primer per Margalef a escalar una estona, bé..., qui diu una estona, diu tot el sant dia, tot el dissabte.
Ens va fer molt bon dia, ...sol, caloreta, de la nostra part tot el bon humor del món. Hi vam estar fins que va marxar el sol.
Altres van anar d'excursió en bicicleta, i d'altres van arribar directes al destí clau... ... a fer les respectives rondes de cervesetes al bar-ateneu del poble, per començar a fer la castanyada ludico-festiva, amb gimcana i desmadratge particular, on apareixen les segones personalitats dels socis del centre, però no sense abans sopar tranquil·lament entre riures i animalades, on corre el vi, el vi i també corre el vi.
I després de tant de vi la mutació general, tothom es transforma i deixa aparèixer el seu alter ego... el desinhibit, el que no té vergonya... però gens de vergonya i s'aventura en la festorriki sense complexes.
En resum un altre gran cap de setmana de castanyada del CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI
.


......

.....
UNES IMATGES DE LA FESTA (LES IMATGES FORTES LES HE SUPRIMIT PER
NO FERIR SENSIBILITATS)
.
.
.