15 de febrer 2009

PELS DOMINIS D'EN DALMAU 15-2-2009


Els Riquelme's van proposar anar a estirar les cames pels voltants de l'ermita de la Mare de Deu de les Arenes al Parc Natural de St. LLorenç de Munt i Serra de l'Obac.
Hem quedat a tres quarts de vuit devant l'entrada del poliesportiu del rugbi. Amb mes o menys puntualitat ens hem trobat més de trenta persones. En Lluis Riquelme ha explicat per on calia fer l'aproximació i, dit i fet, als cotxes que es fa tard!!!!!!!!!!!!! Sotint de Sabadell ens ha abandonat una parella, doncs el seu vehicle s'escalfava i han hagut d'aturar-se. Els hi hem ofert la posibilitat de que pujessin a algun altre cotxe, però han decidit no abandonar el seu vehicle, han compartit tantes coses els tres junts..................
Hem travessat Castellar del Valles i hem continuat per la carretera que va a Sant Llorenç Savall fins a trobar l'aparcament de l'ermita de la M.D. de les Arenes.
En arribar, calçar-nos les botes de muntanya i amunt que fa pujada. Als cinc minuts hem trobat l'ermita. Hem fet les fotos de rigor i, torne-m'hi a pujar fins el Puig de la Ferriola, d'aqui fins l'avenc 146 altrament anomenat de la Casa Nova. Més fotos, aquesta vegada, en Marc ha tingut cura que ningú voles fer de "cluaquero imprevist".Hem continuat per la carena de Petrer fins arribar al peu de la Castellasa d'en Dalmau. En aquest indret hem posat energia al cos (bocates, barretes, aigua, ganyips, tot natural....).En acabar baixada espectacular per la riera d'en Dalmau i la Fumada d'en Dalmau fins a trobar un forn de calç prop del Mas d'en Dalmau. Abans hem visitat l'ermita de Sant Pere de Mur, aqui hem trobat una tomba amb un a inscripció que feia menció a un tal BOY, probablement un ca estimat pels seus amos, un cop fetes les fots de rigor, hem baixat pel torrent del Davi fins a trobar el Pi de les Quatre Besses, espectacular. Hem baixat una mica més i la Rosa M., l'Enriqueta, enLluis i jo, ens hem despedit dels companys, doncs s'ens feia tard. Hem baixat per la Riera de la Sega fins els cotxes. Els companys que han continuat la sortida explicaràn com els hi ha anat.
2 comentaris:

Anònim ha dit...

Després de la desserció, vàrem continuar, no se exactament per on. Però, vam fer una pujada i arribàrem a un turó on es podia veure a un costat Sant Llorenç i a l'altra la Serra de l'Obac. Vàrem fer un dinar molt desitjat i a en Riquelme se li va acodir fer "el joc de les coses + estranyes que podem trobar a les motxilles". El que guanyés s'enduria un premi. Un termo amb cafè fred, un ullal de porc senglar, un frontal, una manta tèrmica, un llibre i, fins i tot, un rimel! I una llauna de musclos en escabetx!! Per votació s'ho va endur la llauna de musclos. Continuàrem caminant, vam veure un altre avenc, i + enllà, ja baixant quedava creuar el riu Ripoll. Alguns van passar amb les botes i els + intrèpids i valents es van descalçar. Oh! Què bé! Quin plaer. No vam sentir els peus en mitja hora com a mínim. Al arribar als cotxes, vàrem rebre el premi, una ampolla de moscatell! Vam fer uns cafès, amb obsequi d'uns croassants, molt bons, per cert, uns "xupitos" de moscatell i cap a casa.

papallopis ha dit...

Gracies per completar la ressenya